top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
15 Dages Eksklusiv Safari Rejse til Sydafrika
Løve fra Inyanga Lodge
Shangaan danser på Inyanga Safari Lodge

Oplev 15 Dages ægte Afrikansk Safari på Inyanga Safari Lodge i Greater Kruger Park i det eventyrlige Sydafrika.

Her er vi værternes "Private gæster" så alle dagens oplevelser og indtryk kan drøftes under middagen "på dansk".

Vi har sammensat et program for rejsen med 11 udflugter som vi syntes er interessante. Derudover er der mulighed for at tilkøbe ekstra ture til en fordelagtig pris især p.t. da rand`en er ekstra lav.

 
Følgende er inkluderet i rejsen:

Rutefly t/r København - Phalaborwa eller Hoedspruit
Alle kendte lufthavnsskatter
Alt transport under opholdet
12 Overnatninger på Inyanga Safari Lodge
Dobbeltværelse med eget bad/toilet, samt aircondition
Helpension inklusiv øl, vand og vin til måltiderne
Dansk talende værter og guider


Samt følgende Udflugter er med i prisen:
 
Morning Game Drive i Grietjie Reserve / Greater Kruger Park
Eftermiddags Game Drive inkl. Sundowner ved floden
Heldagstur til Drakensbjerg Bjergene ad "Panorama Ruten"
Night Game Drive i Grietjie Reserve / Greater Kruger Park
Afrikansk Show med dans & musik
Heldagstur til Kruger National Park
Besøg i Lulekani Township
Boma Dinner med Afrikansk underholdning
Sejltur på Olifant River
Bytur til Phalaborwa
Besøg på Moholoholo Rehabiliterings center
Alle udflugter er inkl. drikkevare

Pris fra DKK 21.495
Unge 12 - 17 år DKK 18.995
Børn 6 - 11 år DKK 16.495

Enkeltværelses tillæg
DKK 3.495


Ikke inkluderet i prisen:
Drikkevare i Baren
Drikkepenge til Guider og personale
Udflugter udover de nævnte
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring


Rejseprogram for 15 Dages Safari Rejse til det Eventyrlige Sydafrika
KBH lufthavn
Dag 1: Afrejse fra Danmark
 
Vi flyver fra Danmark sidst på eftermiddagen, til Johannesburg via anden Europæisk Lufthavn.

 
 


Dag 2: Ankomst til Inyanga Safari Lodge
 

Vi ankommer til Johannesburg i løbet af morgenen, hvorefter vi skal med indenrigsfly til lokal lufthavn.

I den lokale lufthavn bliver vi afhentet af vores guider, hvorefter turen går videre i bil til Inyanga Safari Lodge.

Efter indkvartering vil der blive afholdt et kort informations møde vedrørende opholdet samt en kort rundvisning af lodgen.

Resten af eftermiddagen bruges til afslapning i de nye omgivelser, inden der serveres en lækker middag i Lodgen`s Lappa område kl. 19.00Læs mere om Inyanga Safari Lodge her.....


Dag 3: Afslapning / Eftermiddags Game Drive
 

Vi starter dagen med en dejlig morgenmads buffet. Herefter er der mulighed for afslapning i pool området eller bare at sidde og nyde udsigten ved vores lille vandhul og se de dyr der kommer forbi for at drikke.

Sidst på eftermiddagen kl. 16:00 kører vi ud på Game Drive i Grietjie Nature Reserve som er en del af Greater Kruger Park.

Vi kører i åbne special byggede biler for at spotte de vilde dyr. Man kan ikke på forhånd sige hvilke dyr man eventuelt møder på denne tur. Men der er gode chancer for at se The Big Five.

Vi afslutter turen med Sundowner ved floden Olifant, hvor vi nyder en lille forfriskning, mens vi ser solen gå ned og høre flodhestene brøle, inden turen atter går tilbage til Inyanga Safari Lodge.

Læs mere om Game Drives her.....


Her skal vi i dag spise under åben himmel i vores Boma. Under middagen vil der være Afrikansk underholdning med sang og musik på lokale instrumenter som Djemba trommer, Marimba og Mbira.

Læs mere om Afrikansk underholdning her....
Pool Inyanga Lodge

Dag 4: Heldagstur til Drakensberg bjergene
 

Efter et tidligt morgenmåltid, begiver vi os afsted mod Drakensberg bjergene som strækker sig mere end 450 km mod vest og løber gennem flere provinser i Sydafrika.

Vi skal blandt andet besøge verdens 3. største og eneste grønne canyon, Blyde River Canyon samt de berømte Three Rondavells, se på de gryde lignende huller i det omkringliggende landskab ved Bourke Lucks Potholes og besøge nogle af områdets mange vandfald og andre smukke udsigts punkter.

Frokosten spiser vi i byen, Graskop, hvor vi skal smage på deres berømte pandekager. Der er på denne tur rig mulighed for indkøb af souvenirs.

En rigtig flot Panorama tur, som absolut skal opleves.

Turen er en heldagstur og vi er derfor først tilbage på Inyanga Safari Lodge sidst på eftermiddagen.


Læs mere om Drakensberg Bjergene her...


Night Game Drive
Shangaan Danser
Township besøgWaterbuck


Dag 5:Morning & Night Game Drives
 

Vi starter dagen med en tidlig Morgen Game Drive. Vi forlader Inyanga Safari Lodge ved solopgang (omkring kl. 6:00) og kører rundt i Grietjie Nature Reserve i åben specialbygget bil.

Tidligt om morgenen er et af de bedste tidspunkter på dagen når man skal spotte de vilde dyr. Det er endnu ikke så varmt så dyrene er mere aktive end midt på dagen hvor det er meget varmt.

Der er ingen garanti for, hvad vi ser, hvor eller hvornår og netop det er med til at gøre en safari tur til en ny og spændende oplevelse hver gang.

Vi er tilbage på lodgen ved 8-tiden, hvor der venter os en velfortjent morgenmads buffet.

Resten af dagen tilbringes på Inyanga Safari Lodge med afslapning i pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture som kan købes på lodgen.

Efter aftensmaden, når mørket falder på, kører vi igen ud i bushen og spotter de vilde dyr.

Night Game Drive er en helt speciel oplevelse, hvor øre og lugte sanserne virkelig kommer på arbejde når Afrika pludselig blænder op for sin stjernehimmel og fylder vores øre med fremmedartede lyde og til duften af bushens krydrede dufte.

De stærke spotlights tændes og den hvide kegle fejer hen over buskadset mens store og små øjne lyser op i mørket. Det pusler i buskadset i nærheden af os. Hvad mon det kan være? Ens tanker og fantasi sættes på prøve. Er det mon en flok bøfler der er på vej i seng eller måske en flok løver der er ved at gøre sig klar til dagens jagt? Der er masser af muligheder.


 


Canyon


Dag 6: Afslapning på lodgen
 
Dagen er afsat til afslapning på Lodgen. Her er der mulighed for solbadning i Pool området eller man kan gå en tur rundt på lodgens område og nyde den fantastiske udsigt udover bushen fra vores lille bjerg, eller man kan sidde og betragte de dyr der kommer for at drikke ved vores lille vandhul.

Der er også mulighed for at tage på en ekstra Game Drive, hvis man ikke er blevet helt mæt af denne oplevelse, eller man kan tilkøbe en af de mange ekstra ture, som lodgen tilbyder.

Ikke 2 dage er ens i Afrika og man kan derfor sagtens deltage på den samme tur flere gange - for man ser noget nyt hver gang.

Alle ekstra ture bestilles og betales på lodgen.

Læs mere om de forskellige ture her.....
Dag 7: Heldagstur til Kruger National Park


Turen i dag starter tidligt. Efter et let morgenmåltid, inden solopgang, kører vi ind i den Stats ejede del af Kruger National Park.

Vi tilbringer hele dagen med at køre rundt i Parken sammen med vores erfarende guider, som tager os med rundt til en masse spændende steder.

Gennem årenes løb er alle dyrene blevet vænnet til bilerne og man ser derfor ofte elefanter, giraffer og antiloper græsse tæt op af vejen. Dyrene har dog masser af skjulesteder og helt ugenerte områder hvor de kan trække sig tilbage, hvis de ikke vil forstyrres.

Vi spiser et ekstra morgenmåltid og den medbragte frokost i en af parkens hyggelige Rest Camps. Her vil der også være mulighed for at shoppe lidt souvenirs samt besøge et elefant museum.

Turen er en heldagstur. Vi forlader parken sidst på eftermiddagen, så der lige er mulighed for at nå en hurtig dukkert i poolen hjemme på lodgen, inden der serveres en dejlig middag i Lappa området.


Læs mere... Kruger National ParkDag 8: Sejltur på Olifant River
 

Formiddagen tilbringes på Inyanga Safari Lodge.

Efter frokost forlader vi Inyanga Safari Lodge. Vi skal ud og sejle på den opdæmmet del af floden Olifant, i en special-bygget tømmerflåde i 2 etager. Køn er den ikke - men den er praktisk i den lavvandede flod hvor krokodiller og flodheste udgør den største trafik.

Kaptajnen styre os behændigt rundt mellem flokke af doven flodheste og krokodiller mens han spotter de dyr vi møder undervejs.

Fra tømmerflådens øverste dæk har man en fantastisk udsigt ud over floden og den tætte bush på begge sider af floden. Herfra kan man studere dyrelivet på flodbredden som kommer ned til floden for at drikke.

Vi er tilbage på Inyanga Safari Lodge inden aftensmaden.

Læs mere om Olifant River her.....
Dag 9: Afslapning på Lodgen
 

Dagen er afsat til afslapning på Lodgen. Her er der mulighed for solbadning i Pool området eller man kan gå en tur rundt på lodgens område og nyde den fantastiske udsigt udover bushen fra vores lille bjerg, eller man kan sidde og betragte de dyr der kommer for at drikke ved vores lille vandhul.

Der er også mulighed for at tage på en ekstra Game Drive, hvis man ikke er blevet helt mæt af denne oplevelse, eller man kan tilkøbe en af de mange ekstra ture, som lodgen tilbyder.

Ikke 2 dage er ens i Afrika og man kan derfor sagtens deltage på den samme tur flere gange - for man ser noget nyt hver gang.

Alle ekstra ture bestilles og betales på lodgen.

Læs mere om de forskellige ture her.....


Bøffel


Dag 10: På besøg i Lulekani Township


Vi skal i dag opleve det Afrika de fleste turiser aldrig ser. Vi skal besøge byen, Lulekani, en township på grænsen til Kruger National Park. Her bor Shangaan-folket. Byen er hjemsted for både rige og fattige afrikaner.

Ledsaget af en guide fra Township`en besøger vi det lokale krise center for kvinder og børn, LekaGape, og høre om deres arbejde på at give de afrikanske kvinder og børn nogle bedre vilkår. Stedet fungere også som børnehave.

Vi skal også besøge en heksedoktor, som stadigvæk er en magtfuld personlighed i Shangaan-kulturen, vi får et stærkt indtryk af hvordan man lever og bor, når vi besøger et traditionel afrikansk hus og møder familien der bor der.

Under turen rundt i byen oplever vi de sociale kontraster og ser de huse både de rige og de fattige bor i. Ofte ligger disse huse side om side.

Vi slutter turen af i en Boma, hvor vi skal smage på forskellige afrikanske specialiteter.

Vi er tilbage på Inyanga Safari Lodge til frokost og resten af dagen tilbringes på lodgen med afslapning i pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture man kan købe på lodgen.


Læs mere ... Shangaan Safari Show


Middag i Boma
Dag 11: Shoppingtur til Phalaborwa


I dag skal vi snuse lidt til hverdagslivet i en sydafrikansk by.

Efter morgenmaden kører vi ind til den nærmeste by, Phalaborwa, en velhavende sydafrikansk provinsby på kanten af Kruger National Park.

Her er der mulighed for at se et typisk lokalt supermarked og shopping center samt at gøre diverse indkøb så som tøj, smykker, souvenirs m.m.

I har et par timer til at gå rundt i byen på egen hånd, inden vi forlader byen ved 12-tiden så vi kan nå tilbage til frokost på Inyanga Safari lodge.

Resten af dagen tilbringes på lodgen med afslapning i Pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture som kan købes på lodgen.Dag 12: Afrikansk underholdning


Dagen tilbringes på Inyanga Safari Lodge eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture der kan købes på lodgen.

Sidst på eftermiddagen i dag skal vi prøve kræfter med den afrikanske kultur. De lokale afrikaner vil lære os at spille på deres Djemba trommer, synge nogle af deres sange og lære os en af deres traditionelle danse.

De vil også selv spille og danse for os i deres traditionelle drager.

Showet er en kombination af deres normale show og workshops. Hvis man har lyst til at se hele deres teater show eller en af deres workshops, er der mulighed for at købe det på lodgen.

Læs mere om vores Afrikanske underholdning her.....
Dag 13: Moholoholo Rehabiliterings Center


Efter morgenmaden, kører vi til Moholoholo, et rehabiliterings center for vilde dyr, som på den ene eller anden måde har brug for hjælp. Det kan være dyr, der er skadet og skal have pleje, eller det kan være små unger, der er blevet forladt.

Moholoholo tager sig af disse dyr og forsøger så vidt det er muligt, at sende dyrene tilbage i naturen. I de tilfælde hvor det ikke er muligt, beholder de dem på Moholoholo i forskellige bure og indhegninger og dyrene bliver gjort til en slags ambassadør for deres art.

Det er disse dyr man har mulighed for at se på en rundvisning. Særlig kendt er deres udbryder konge "Stoffer", en lille honning grævling, som er en mester i at bryde ud af sit bur. (se evt. video på you tube).

Vi starter turen med at høre om deres arbejde, mens vi ser nogle billede fra stedet. Den guidede tur gennem centret bringer os i tæt kontakt med både almindelige og sjælende racer, så som ørne, gribbe, serval, vild hunde, løver og leoparder m.fl.

Vi er tilbage på Inyanga Safari Lodge til en sen frokost.

Resten af dagen tilbringes på lodgen med afslapning i Pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture som kan købes på lodgen.
Landskab
Dag 14: Afrejse fra Sydafrika


Efter en pragtfuld morgenmads buffet, er det nu blevet tid til at få pakket de sidste ting sammen inden hjemrejsen starter.

Vi forlader Inyanga Safari Lodge kl. 11:00 for at køre gennem Grietjie Nature Reserve og se om vi kan få øje på nogle af de vilde dyr en sidste gang, inden vi forlader Greater Kruger Park.

Vi ankommer til Phalaborwa eller Hoedspruit lufthavn ca. 30 - 60 minutter senere. Herfra skal vi med fly til Johannesburg og videre derfra med fly til Europa.


Terminal
Dag 15: Ankomst Danmark
 

Vi lander tidlig i en Europæisk lufthavn og skal herefter videre med fly til Danmark.


Vi ankommer som regel sidst på formiddagen / først på eftermiddagen i Danmark.INDHENT TILBUD
15 Dages Safari Rejse til Sydafrika
på Inyanga Safari Lodge
Indtast dine oplysninger herunder


Voksne Børn u/12 år

Navn
Adresse
Postnr By
E- mail
Telefon
Nyhedsbrev
Kommentar

Booking er først bindende efter vi har modtaget depositum.
 

Har du spørgsmål ?
Vores medarbejdere sidder klar
til at besvare dine spørgsmål.
Ring til os på: 70 702 740
eller mail: info@inyanga.dk

Yderligere information
Ofte stillede spørgsmål
Praktisk information
Generelle betingelser
Galleri
Rejsebreve

Video & inspiration


Inyanga YouTube kanal

Tilvalgsture/udflugter

Kruger National Park


Mød os på Facebook 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3