top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Info om Inyanga Safari Lodge

Inyanga Safari Lodge

For Dem der vil lidt mere…..!

Inyanga Safari Lodge er beliggende i det privat ejede Grietjie Nature Reserve i Balule, som er en del af Greater Kruger Park – Sydafrikas største vildtreservat, i den nordlige province Limpopo, ca. 30 km. fra Phalaborwa.
 
Her kan man i bogstavelig forstand opleve det rigtige Afrika med de vilde dyr i baghaven.
                          
Pool area
Ranger Inyanga Safari
Inyanga Safari Lodge er dansk ejet
Den daglige ledelse sørger Eva Betzer for, hun har mere end 15 års erfaring og viden om den afrikanske natur og dyreliv, samt en enestående viden om landet, dets historie og kulturen.
 
Her kan vores gæster se frem til en hyggelig og velfungerende lodge med et dejligt humør spredende personale, som består af rangere, kokke, tjenere, gartnere og stuepiger.
 
 

På Inyanga Safari Lodge har vi plads til max. 14 gæster af gangen. Med det få antal gæster af gangen får man en eksklusiv og personlig oplevelse.

Ved speciale familie arrangementer har vi dog plads til max. 20 gæster af gangen.

Alle gæster er værternes "Private gæster" så alle dagens oplevelser og indtryk kan drøftes under måltiderne med værterne.
 

Main House
Rundavel

Lodgen består af en stor hyggelig hovedbygning samt 2 tilhørende gæstehuse i Afrikansk stil, udendørs Lappa med swimming pool, Boma, Bar og lille privat vandhul.

Hele lodgen området er indhegnet med et 2 meter højt strømhegn og husene er tilgængeligt i et flot gang system, som løber rundt imellem træer, buske og blomster.
 
Når mørket falder på, henligger hele lodge området i en hyggelig belysning.

Hovedbygningen

I hovedbygningen er der 2 dobbeltværelser, opholdsstue/pejsestue, spisestue, butik og reception.

I den indendørs spisestue dækkes der op om vinteren når det er for koldt til at sidde udenfor og spise. Eller på de tidlige morgenture.

Stue


Alle værelserne er komfortable og stilfuldt indrettet i Afrikansk stil med eget bad og toilet, aircondition og myggenet over sengene.

Derudover er der omformer til EU stik samt håndklæder på værelserne.

Der er mulighed for at købe myggespray og tøjvask på lodgen.

Hårtørrer kan lånes i receptionen.

I receptionen har vi en lille butik som sælger forskellige souvenirs ting og Afrikansk kunst. Der er også mulighed for at få printet et valgfri billede på en T-shirt, kop eller andre spændende ting.


Rondavellen

Det hyggelige Rondavell House er en flot og rummelig bygning, bygget som de oprindelige Afrikanske hytter så ud for 100 år siden. Huset er tilført alle tænkelige moderne bekvemmeligheder.

Det smukke Ronsavel House har 2 dobbelt værelser hvor der i tilknytning til det ene værelse er direkte adgang til endnu et dobbelt værelse - ideelt til f.eks 2 børn som gerne vil sove tæt på forældrene.


Rundavel værelse 1

Alle værelserne er komfortable og stilfuldt indrettet i Afrikansk stil med eget bad og toilet, aircondition og myggenet over sengene. Derudover er der omformer til EU stik samt håndklæder på værelserne

Der er mulighed for at købe myggespray og tøjvask på lodgen.

Hårtørrer kan lånes i Receptionen.

Tilhørende har det smukke Rondavell House et separat eksklusiv Lappa og terrasse område med udsigt til bushen.

Da huset ligger få meter fra hegnet ser man tit dyr vandre forbi og det er ikke usædvanligt at blive vækket om morgenen af de små aber som løber rundt på taget og leger.

Rondavell House henligger i en hyggelig belysning om aftenen.

Olifant House
Olifant House

Det hyggelige Olifant House ligger tæt på hovedbygningen og er en flot og rummelig bygning med stråtag og højt til loftet. Igen her er der tilført alle tænkelige moderne bekvemmeligheder.

Olifant House har 2 dobbelt værelser, det ene med en hems hvor der er plads til f.eks. 2 børn som gerne vil sove tæt på forældrene.

Begge værelser er komfortable og stilfuldt indrettet i Afrikansk stil med eget bad og toilet, aircondition. Derudover er der omformer til EU stik samt håndklæder på værelserne.

Der er mulighed for at købe myggespray og tøjvask på lodgen.

Hårtørrer kan lånes i Receptionen.


Olifant House
Pool area
Lappaen

Ved Hovedbygningen og for foden af det lille bjerg, er der anlagt et stort flot Lappa område, som omfatter Grill, Dinner place, Bar samt stor swimming pool på 180.000 liter med tilhørende børne-pool hvor vandstanden kun er 70 cm.

Her er der ideelle rammer til afslapning, solbadning og kølige drinks, eller en tur i poolen.

For enden af Pool området er der udbygget en stor smuk platform med bar. Herfra er der en fantastisk udsigt til et lille vandhul hvor der ofte ses elefanter, zebra, giraffer og mange flere forskellige dyr, når de kommer for at drikke.
Bar
Laba Boma

I de varme sommer måneder dækkes der op i lappaen, hvor bushens lyde giver middagen en ekstra dimension.

Hele Lappa området henligger i en hyggelig aften stemning med levende fakler og kulørte lamper.

Der venter gæsterne en kulinarisk oplevelse, når den Afrikanske kok disker op med overdådige og velsmagende menuer.


Vi har også en hyggelig Boma med bål plads og fakler.

Her serveres lokale traditionelle retter under vores Afrikanske Boma aften.

Under middagen vil der ofte være Afrikansk underholdning i form af sang og musik på lokale instrumenter som Djemba trommer, Marimba og Mbira.

Vi kan tilbyde flere forskellige Afrikanske shows og workshops på lodgen. se under kulturel ture og shows.

Området

Rundt om på lodgens område er der flere terrasser og bænke hvorfra man kan sidde og nyde freden og roen, mens man studerer dyrene og det rige fugleliv.

Den hyggelige belysning giver området et helt specielt særpræg om aftenen.

Front Garden

En helt speciel oplevelse er at gå en tur om aften og høre på alle lydene fra bushen.

Det kan godt gispe lidt i en når man f.eks. høre en løve brøle på den anden side af hegnet eller en gepard der grynter eller man lige pludselig får øje på en elefant som står midt i en lyskegle på den anden side af hegnet.
Personale

På Inyanga Safari Lodge har vi et første klasses personale, som vil betjene Dem under hele opholdet. Vi lægger vægt på den personlige og eksklusive service.

Største delen af personalet består af indfødte Afrikaner, hertil kommer vores danske guider og ikke at forglemme. Vores værter.


Personale

Hoved indgang


Ophold på lodgen

Alle vore Rejser til Inyanga Safari Lodge er med Helpension. Dette gælder også på alle vores udflugter. Der serveres skiftevis en 3 retters menu i Lappa området og en 2 retters menu i Bomaen.

Alle drikkevare til måltiderne samt på udflugterne er inkluderet i prisen. Drikkevare udover de nævnte afregnes på afrejsedagen med lodgen.

Opholdet på lodgen kan forlænges med op til 3 dage til en rimelig fornuftig pris. p.t ca. 650,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Drikkepenge

I Sydafrika er det skik og brug at man giver drikkepenge til de forskellige guider, chauffører og lodgens personale. Der er en forventning om, at de i løbet af opholdet vil modtage en vis sum drikkepenge. Rejsens pris inkludere ikke personlige drikkepenge, da det er et individuelt anliggende og drikkepenge systemet er en del af den kultur man besøger.

Der er ingen faste regler for, hvor mange drikkepenge man giver, men det er en god retningslinje at give ca. 500 rand pr. person pr uge til de ansatte på Lodgen. Der er ikke noget galt i at give enten kokken eller en af de andre ekstra drikkepenge for en god indsats.

Chauffører og guider på udflugterne forventer at få mellem 25 - 50 Rand pr. person pr. tur.

Tilvalgs ture

Ekstra udflugter kan bestilles og betales inden afrejsen eller de kan bestilles på informationsmødet på Inyanga Safari Lodge og afregnes kontant.

Der kan ikke betales med kreditkort på lodgen, men der kan betales med danske og de fleste andre valutaer.


Main House
 
 
 

 


Info
BESTIL REJSE I DAG
Har du spørgsmål ?
Vores medarbejdere sidder klar
til at besvare dine spørgsmål.
Ring til os på: 70 702 740
eller mail: info@inyanga.dk
Yderligere information
Ofte stillede spørgsmål
Praktisk information
Generelle betingelser
Galleri
Rejsebreve
Video galleri
Inyanga YouTube kanal
Tilvalgsture/udflugter
Kruger National Park

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3