top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Praktisk information om Victoria Falls - Zimbabwe
Lidt om Victoria Falls - Zimbabwe

Areal : 390.245 km2
Indbyggere : Ca. 15 millioner
Hovedstad : Harare
Religion : Kristendom, Muslimer, Hinduer og Afrikanske traditioner
Tidsforskel

+ 2 time i forhold til dansk vintertid.
Sprog
Engelsk er det officielle sprog. Dertil kommer et stort antal lokale stamme-sprog såsom Shona, Sindebele, Tonga, Venda m.fl. Alle kan tale engelsk
Vejret ved Victoria Falls
Victoria Falls Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagtemperatur 30 30 29 28 27 25 25 31 32 33 32 30
Nattemperatur 18 18 17 14 11 5 6 8 14 17 18 19

Zimbabwe har subtropisk og solrigt klima. I vinterperioden, som går fra maj til august, kan nattefrost forekomme.

Valuta
 
Møntfoden Møntfoden hedder ZW $ = Zimbabwisk Dollars
Der går 100 cent til 1 ZW $.
Ingen restriktioner mht. udenlandsk valuta

Udlændinge er forpligtet ved lov til at betale med udenlandsk valuta for deres Visum, indkvartering, aktiviteter og elementer debiteret deres værelse konto. Betaling kan ske ved kontant betaling eller med kreditkort. Udenlandsk valuta kan kun veksles i en kommerciel Bank eller i Reserve Bank som er beliggende på The Kingdom Hotel. Man skal dog være opmærksom på at man ikke kan veksle lokal valuta retur til udenlandsk valuta. Vi anbefaler derfor at man kun veksler det beløb man regner med man får brug for.
 
Kreditkort
Kreditkort accepteres af de fleste hoteller men ikke på alle restauranter, butikker og aktivitets udbydere. Det er dog ikke alle kreditkort der kan anvendes. Husk at tjekke dette inden afrejse. Visa Kort kan som regel anvendes.
Pas og Visa - Zimbabwe
 
Ved indrejse i Zimbabwe skal passet være gyldigt i mindst 6 måned udover opholdet og der skal være 2 blanke sider til ind- og udrejsestempler. Derudover skal man være i besiddelse af en returbillet eller være i besiddelse af kontanter nok til at købe en sådanne.
Børn skal være i besiddelse af eget pas.
Visum udstedes ved indrejse i Zimbabwe og koster mellem 30 – 60 USD, alt afhængig af visum type og antal af indrejser.
OBS! Disse regler gælder kun for DK-Pas.
 
Pas og Visa - Zambia
 
Visum til Zambia koster mellem 20 til 80 USD, alt afhængig af visum type.
Dags visum kan købes ved grænsen og koster ca. 20 USD pr. person. Ved længere ophold i landet skal visum bestilles hjemmefra på landets nærmeste ambassade.
OBS! Disse regler gælder kun for DK-Pas

Læs mere om visum regler på http://www.um.dk/
Rejsebetingelser
Læs venligst vores generelle rejsebetingelser grundigt igennem, da nedenstående aftalevilkår i forbindelse med rejser købt hos Inyanga Safari, udgør aftalegrundlaget for din bestilling, som er omfattet af ”Loven om pakkerejser”.
Rejse og afbestillingsforsikringer
Det er vigtigt at have en rejseforsikring og når du køber en rejse hos Inyanga safari er det et krav at man har en rejseforsikring, hvis du ikke har en rejseforsikring kan vi hjælpe dig med at få lavet en. Ønsker du også en afbestillingsforsikring er dette også muligt, men ikke et krav for at rejse med inyanga Safari.
Vaccinationer
Der er ikke nogen krav til vaccinationer ved indrejse i Zimbabwe. Der anbefales forskellige vacciner og malaria piller, alt efter hvor i landet man opholder sig.

Vi tilråder Dem at De kontakter en speciallæge eller Deres praktiserende læge vedr. vaccinationer. De kan hente mere information hos Statens Serum
Institut http://www.ssi.dk/ samt på http://www.vaccination.dk/ eller på http://www.sikkerrejse.dk/
Medicin med på rejsen
De skal have en attest fra Deres praktiserende læge for hvert lægemiddel med euforiserende stoffer, som medbringes på rejsen. En god ide er også at medbringe et pille pas, som det lokale apotek kan udstede. De skal huske at medbringe Deres pas på apoteket for at få attesten. For yderligere information se http://www.netdoktor.dk

Regler for medicin i fly og lufthavne, se mere på statens luftfartsvæsen ...klik her
Gravide Passagerer
 
De fleste flyselskaber medtager ikke gravide passagerer mindre end 8-10 uger før den fastsatte termin. Vi anbefaler, at gravide passagerer undersøger det enkelte flyselskabs regler samt medbringer vandrejournal / lægeattest på rejsen. Lægeattesten skal være udfærdiget på engelsk og skal specifikt nævne hjemrejsedagen.
Flybilletter og rejseplan
 
Inyanga Safari ApS benytter udelukkende rutefly og anerkendte luftfartsselskaber med høj international sikkerhed og standard.
Vi sender dig et rejseprogram,samt rejseplan hurtigts muligt og senest 20 dage før afrejse. Her kan du deltajeret se din rejseplan. Vi benytter os af elektroniske billetter som du selv skal udskrive. Når billetterne er udstedt, sender vi dig en e-mail med bookingnummer og flytider.
Sikkerhed ved Victoria Falls
 
Generelt er Victoria Falls området et sikkert sted at rejse rundt i når bare man tager højde for nogle få sikkerheds foranstaltninger så som ikke at færdes ude alene efter mørkets frembrud, undgå øde områder, ikke begive sig ind i Town Ships på egen hånd samt gå rundt med synlige værdier. Gaderne afpatruljeres dagligt af det lokale Turist Politi. De går rundt i gaderne mellem kl. 7:00 til 21:00 i gule jakker så de er nemme at genkende.
Kufferter og håndbagage
Vi benytter flere forskellige flyselskaber til Sydafrika/Victoria Falls, derfor kan det variere hvor meget du må medbringe i ind tjekket bagage, samt håndbagage. Se information om dette på din flybillet eller kontakt os hvis du har spørgsmål hertil.
 
For en sikkerhedsskyld anbefaler vi at man pakker sine kufferter således, at i tilfælde at de ind tjekkede kufferter skulle blive forsinket, pakker man sin håndbagage så man kan klare den fornødne tøjskift og tandbørste m.m. i nogle dage, da vi før har set at de ind tjekkede kan blive forsinkede i nogle dage. Sørg for at have de vigtigste ting i håndbagagen som, f,eks, medicin, flybilletter, forsikringer, penge, kreditkort og kamera m.m.
Skulle det ske at kufferten er forsinket er det vigtigt at oplyse hvor i befinder Jer.
Shuttle bus
 
Der kører en Shuttle Bus mellem Victoria Falls Safari Lodge, vandfaldene og byen hele dagen mellem kl. 7:45 til 21:45. Bussen kører fast en gang i timen.
Mad - pension
Morgenmad er inkluderet på Victoria Falls Hotel, samt 2x dinner
Drikkevarer
Ophold på Victoria Falls Hotel er ekskl. drikkevarer
Drikkepenge
Et service gebyr er normalt inkluderet i regningen på restauranter og hoteller ved Victoria Falls, men ellers er det normalt at give omkring 10% i drikkepenge. Både guider og rangers er i høj grad afhængige af drikkepenge som tilskud til deres løn.
Udflugter/tilvalgsture
Ekstra udflugter bestilles og betales på hotellet eller til aktøren og afregnes i udenlandsk valuta. ( Amerikanske dollars eller Sydafrikanske Rand). Der kan ikke betales med lokal valuta.
Vouchers
Hvis du har bestilt hotel overnatninger, rundrejse, indenrigsfly osv., har du modtaget en eller flere vouchers.
En voucher er et dokument, der fungerer som bekræftelse på reservationerne lavet hjemmefra. Ofte skal du aflevere voucheren til vores lokale samarbejdspartner, hvorefter du i nogle tilfælde får udleveret et større antal del-vouchers til hoteller mv. Det fremgår af voucheren hvad der er bestilt, betalt og hvem agenten er. Desuden er der adresse og telefonnumre på den lokale samarbejdspartner.
Myggenet
Myggene kommer frem når solen går ned og temperaturen daler. Det er i tusmørket, de fleste bliver stukket, det er en god ide at have lange bukser på og måske en langærmet skjorte på om aftenen. Sørge for at blive sprayet på anklerne, hænderne og i nakken.
Der er myggenet over alle senge.
Telefon og internet
De fleste danske mobiltelefoner fungere fint og er ofte den bedste kommunikationsmetode. Der er dog områder hvor signalet er svagt.
Internetforbindelse er ikke muligt.
Elektricitet

220/230V AC. Elektriske stik har en anden udformning end de danske.
Kontakt receptionen for adapter.
Info
BESTIL REJSE I DAG
Har du spørgsmål ?
Vores medarbejdere sidder klar
til at besvare dine spørgsmål.
Ring til os på: 70 702 740
eller mail: info@inyanga.dk
Yderligere information
Ofte stillede spørgsmål
Praktisk information
Generelle betingelser
Galleri
Rejsebreve
Video galleri
Inyanga YouTube kanal
Tilvalgsture/udflugter
Kruger National Park
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3