top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Hvem er Inyanga Safari
Lidt historie om Inyanga Safari rejsebureau
Rejsebureauet Inyanga Safari blev grundlagt i begyndelsen af 2008 og vi har siden arrangeret safari rejser til Sydafrika. Vi er 100% danskejet og har egen safari lodge i Great Kruger National Park.
Herudover har vi et bredt antal samarbejdspartnere rundt i Afrika, så vores gæster har mulighed for at få de helt store oplevelser med hjem, efter en fantastisk og uforglemmelig safari rejse.
 
 
Om Inyanga Safari Lodge
Inyanga Safari Lodge i Sydafrika er grundlagt i 2005 og efter en større renovering over en periode på 3 år, kunne vi tage imod de første gæsters bookinger.
Inyanga Safari Lodge er en hyggelig lodge med plads til max 14 gæster af gangen. Herved sikres det høje serviceniveau og den meget personlige familiære kontakt mellem gæster og ansatte.
 
 
Afrika drømmen
Drømmen om at starte Inyanga Safari og Inyanga Safari Lodge blev til under en storslået safarirejse i Sydafrika tilbage i 2003.
Oplevelsen af det storslåede regnbueland - med så mange forskelligheder fra nord til syd og den fantastiske natur resulterede i det gamle ordsprog - "Afrika går i blodet".
 
 
At opleve Afrika
Følelsen og oplevelsen af at have oplevet noget så storslået, gør at man ønsker at alle skal have en mulighed for at opleve det samme - og det var netop her drømmen startede om at arrangere rejser til Afrika.
Et af vores mål er at kunne tilbyde rejser til Afrika til meget fordelagtige priser. Vi er hele tiden i dialog med flyselskaber for at kunne tilbyde vores gæster bedst mulige priser.
 
 
Når drømmerejsen skal arrangeres
Vi mener og føler at det er en forudsætning at hjertet skal være med, for at kunne give vores gæster en stor og uforglemmelig oplevelse. Det har betydet, af alle medarbejdere har været i Afrika og selv fået lov til at opleve det storslåede kontinent.
Som kunde vil du fra første færd opleve følelsen af flinke medarbejder, der vil gøre alt for at give dig dit livs bedste rejse og tage hånd om de ønsker du/I måtte have til Jeres drømmerejse.
 
 
 
BESTIL REJSE I DAG
Har du spørgsmål ?
Vores medarbejdere sidder klar
til at besvare dine spørgsmål.
Ring til os på: 70 702 740
eller mail: info@inyanga.dk
Yderligere information
Ofte stillede spørgsmål
Praktisk information
Generelle betingelser
Galleri
Rejsebreve
Video galleri
Inyanga YouTube kanal
Tilvalgsture/udflugter
Kruger National Park
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3