top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
12 Dages Safari Rejse I Sydafrika
Shangaan danser på Inyanga Safari Lodge
Løve fra Inyanga Lodge

Oplev 12 Dages ægte Afrikansk Safari på Inyanga Safari Lodge i Greater Kruger National Park i det Eventyrlige Sydafrika.

En lidt anderledes måde at rejse på. Her er vi værternes "Private gæster" så alle dagens oplevelser og indtryk kan drøftes under middagen "På Dansk".

Vi har sammensat et program for rejsen med 8 udflugter som vi syntes er interessante. Derudover er der mulighed for at tilkøbe ekstra ture til en fordelagtig pris. Især p.t hvor Rand`en er ekstra lav.

 
Følgende er inkluderet i rejsen:

Rutefly t/r København - Phalaborwa eller Hoedspruit
Afhentning t/r lokal lufthavn
9 overnatninger på Inyanga Safari Lodge
Dobbeltværelse med eget bad/toilet, samt aircondition
Helpension inkl. øl, vand & vin til måltiderne
Dansk talende værter og guider.
Alt transport under opholdet


Samt følgende Udflugter:
 
Eftermiddags Game Drive med sundowner ved floden
Heldagstur til Drakensberg Bjergene "Panorama Route"
Night Game Drive i Grietjie Reserve / Greater Kruger Park
Heldagstur i Kruger National Park
Boma Dinner med Afrikansk underholdning
Sejltur på Olifant River
Besøg i Lulekani Township
Alle ture er inklusiv drikkevare

Pris fra DKK 17.995
Unge 12 - 17 år DKK 16.495
Børn 6 - 11 år DKK 14.495

Enkeltværelses tillæg
DKK 2.595

Ikke inkluderet i prisen:

Drikkevare i Baren
Drikkepenge til guider og personale
Udflugter udover de nævnte
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring

Rejseprogram for 12 Dages Safari Rejse til Sydafrika
KBH lufthavn
Dag 1: Afrejse fra Danmark
 
Vi flyver fra Danmark sidst på eftermiddagen, til Johannesburg via anden Europæisk lufthavn
 
 
Lapa
Dag 2: Ankomst til Inyanga Safari Lodge
 
Vi ankommer til Johannesburg i løbet af morgenen, hvorefter vi skal med indenrigsfly til lokal lufthavn.

I den lokale lufthavn bliver vi afhentet af vores guide, hvorefter turen går videre i bil til Inyanga Safari Lodge.

Efter indkvarteringen vil der blive afholdt et kort informations møde vedrørende opholdet m.m. samt en kort rundvisning af lodgen.

Resten af eftermiddagen bruges til afslapning i de nye omgivelser, inden der serveres en lækker middag i Lodgen`s Lappa område kl. 19.00

Læs mere om .... Inyanga Safari Lodge her
 

Dag 3: Afslapning / Eftermiddags Game Drive
 
Vi starter dagen med en dejlig morgenmads buffet i vores Lappa område. Herefter er der mulighed for afslapning i pool området eller bare at sidde og nyde udsigten ved vores lille vandhul og se på de dyr der kommer forbi for at drikke.

 
Sidst på eftermiddagen kl. 16:00 kører vi ud på Game Drive i Grietjie Nature Reserve som er en del af Greater Kruger Park.

Vi kører i åbne specialbyggede biler for at spotte de vilde dyr. Man kan ikke på forhånd sige hvilke dyr man eventuelt møder på denne tur. Men der er gode chancer for at se The Big Five.

Vi afslutter turen med en Sundowner ved floden Olifant, hvor vi nyder en lille forfriskning, mens vi ser solen gå ned og høre flodhestene brøle, inden turen atter går tilbage til Inyanga Safari Lodge.

Læs mere om Game Drives her....

Her skal vi i dag spise under åben himmel i vores Boma. Under middagen vil der være Afrikansk underholdning med sang og musik på lokale instrumenter som Djemba trommer, Marimba og Mbira.

Læs mere om Afrikansk underholdning her.....


Blyde Canyon

Dag 4: Heldagstur til Drakensberg Bjergene
 
Efter et tidligt morgenmåltid, begiver vi os afsted mod Drakensberg bjergene som strækker sig mere end 450 km mod vest og som løber gennem flere provinser i Sydafrika.

Vi skal blandt andet besøge verdens 3. største og eneste grønne canyon, Blyde River Canyon samt de berømte Three Rondavells, se på de gryde lignende huller i det omkringliggende landskab ved Bourke Lucks Potholes og besøge nogle af områdets mange vandfald og andre smukke udsigts punkter.

Frokosten spiser vi i byen Graskop hvor vi skal smage på deres berømte pandekager. Der er på denne tur rig mulighed for indkøb af souvenirs.

En rigtig flot Panorama tur, som absolut skal opleves.
 
Turen er en heldagstur og vi er derfor først tilbage på Inyanga Safari Lodge sidst på eftermiddagen.


Elefant Bush Walk

Dag 5: Morning & Night Game Drives
 
Vi starter dagen med en tidlig Morning Game Drive. Vi forlader Inyanga Safari Lodge ved solopgang (omkring kl. 6:00) og kører rundt i Grietjie Nature Reserve i vores åbne specialbygget bil.

Tidligt om morgenen er et af de bedste tidspunkter på dagen når man skal spotte de vilde dyr. Det er endnu ikke så varmt så dyrene er mere aktive end midt på dagen hvor det er meget varmt.

Der er ingen garanti for, hvad vi ser, hvor eller hvornår og netop det er med til at gøre en safari tur til en ny og spændende oplevelse hver gang.

Vi er tilbage på lodgen igen ved 8-tiden, hvor der venter os en velfortjent morgenmads buffet.

Resten af dagen tilbringes på Inyanga Safari Lodge med afslapning i pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture som kan købes på lodgen.

Sidst på aftenen, når mørket falder på, kører vi igen ud i bushen for at spotte de vilde dyr.

Night Game Drive er en helt speciel oplevelse, hvor øre og lugte sanserne virkelig kommer på arbejde når Afrika pludselig blænder op for sin stjernehimmel og fylder vores øre med fremmedartede lyde og til duften af bushens krydrede dufte.

De stærke spotlights tændes og den hvide kegle fejer hen over buskadset mens store og små øjne lyser op i mørket. Det pusler i buskadset i nærheden af os. Hvad mon det kan være? Ens tanker og fantasi sættes på prøve. Er det mon en flok bøfler der er på vej i seng eller måske en flok løver der er ved at gøre sig klar til dagens jagt? Der er masser af muligheder.


Waterbuck

Dag 6: Afslapning på Lodgen
 
Dagen er afsat til afslapning på Lodgen. Her er der mulighed for solbadning i pool området eller man kan gå sig en tur rundt på lodgens område og nyde den fantastiske udsigt udover bushen fra vores lille bjerg, eller man kan sidde og betragte de dyr der kommer for at drikke ved vores lille vandhul.

Der er også mulighed for at tage på en ekstra Game Drive, hvis man ikke er blevet helt mæt af denne oplevelse, eller man kan tilkøbe en af de mange ekstra ture, som lodgen tilbyder.

Ikke 2 dage er ens i Afrika og man kan derfor sagtens deltage på den samme tur flere gange - for man ser noget nyt hver gang.

Alle ekstra ture bestilles og betales på lodgen.

Læs om de forskellige ture her.....


Landskab
Dæmning ved Hoedspruit
Dag 7: Heldagstur til Kruger National Park
 
Turen i dag starter tidlig. Efter et let morgenmåltid inden solopgang, kører vi ind i den Stats ejede del af Kruger National Park.

Vi tilbringer hele dagen med at køre rundt i Parken sammen med vores erfarende guider, som tager os med rundt til en masse spændende steder.

Gennem årenes løb er alle dyrene blevet vænnet til bilerne og man ser derfor ofte elefanter, giraffer og antiloper græsse tæt op af vejen. Dyrene har dog masser af skjulesteder og helt ugenerte områder hvor de kan trække sig tilbage, hvis de ikke vil forstyrres.

Vi spiser et ekstra morgenmåltid og den medbragte frokost i en af Parkens hyggelige Rest Camps. Her vil der også være mulighed for at shoppe lidt souvenirs samt besøge et Elefant museum.

Turen er en heldagstur. Vi forlader Parken sidst på eftermiddagen, så der lige er mulighed for at nå en hurtig dukkert i poolen hjemme på lodgen, inden der serveres en dejlig 3 retters menu i Lappa området.

Læs mere... Kruger National Park

Middag i Boma

Dag 8: Sejltur på Olifant River
 
Formiddagen tilbringes på Inyanga Safari Lodge.

Efter frokost forlader vi Inyanga Safari Lodge. Vi skal ud og sejle på den opdæmmet del af floden Olifant i en specialbygget tømmerflåde i 2 etager. Køn er den ikke - men den er praktisk i den lavvandede flod hvor krokodiller og flodheste udgør den største trafik.

Kaptajnen styre os behændigt rundt mellem flokke af dovne flodheste og krokodiller mens han spotter de dyr vi møder undervejs.

Fra tømmerflådens øverste dæk har man en fantastisk udsigt ud over floden. Herfra kan man studere dyrelivet på flodbredden som kommer ned til floden for at drikke.

Vi er tilbage på lodgen inden aftensmaden.

Læs mere om Olifant River her.....
Pool Inyanga Lodge
Middag i Boma
Dag 9: Afslapning på Lodgen

Dagen er afsat til afslapning på Lodgen. Her er der mulighed for solbadning i pool området eller man kan gå en tur rundt på lodgens område og nyde den fantastiske udsigt udover bushen fra vores lille bjerg, eller man kan sidde og betragte de dyr der kommer for at drikke ved vores lille vandhul.

Der er også mulighed for at tage på en ekstra Game Drive, hvis man ikke er blevet helt mæt af denne oplevelse, eller man kan tilkøbe en af de mange ekstra ture, som lodgen tilbyder.

Ikke 2 dage er ens og man kan derfor sagtens deltage på den samme tur flere gange - for man ser noget nyt hver gang.

Alle ekstra ture bestilles og betales på lodgen

Læs mere om de forskellige ture her....
 
Dag 10: På besøg i Lulekani Township

Vi skal i dag opleve det Afrika de fleste turister aldrig ser. Vi skal besøge byen, Lulekani, en township på grænsen til Kruger National Park. Her bor Shangaan-folket. Byen er hjemsted for både rige og fattige afrikaner.

Ledsaget af en guide fra Township`en besøger vi det lokale krise center for kvinder og børn, LekaGape, og høre om deres arbejde på at give de afrikanske kvinder og børn nogle bedre vilkår. Stedet fungerer også som børnehave.

Vi skal også besøge en heksedoktor, som stadigvæk er en magtfuld personlighed i Shangaan-kulturen, vi får et stærkt indtryk af hvordan man lever og bor, når vi besøger et traditionelt afrikansk hus bygget af mudder og strå og vi møder familien som bor her.

Under turen rundt i byen oplever vi de sociale kontraster og ser de huse både de rige og fattige bor i. Ofte ligger disse huse side om side.

Vi slutter turen af i en Boma, hvor vi skal smage på forskellige afrikanske specialiteter.

Vi er tilbage på Inyanga Safari Lodge til frokost og resten af dagen tilbringes på Lodgen med afslapning i pool området eller man kan vælge at deltage på en af de mange ekstra ture man kan købe på lodgen.

INDHENT TILBUD
10 Dages Safari i Sydafrika
på Inyanga Safari Lodge

Voksne Børn u/12 år
Navn
Adresse
Postnr By
E- mail
Telefon
Nyhedsbrev
Kommentar

Bestilling er først bindende efter vi har modtaget betaling af depositum.
 
Har du spørgsmål ?
Vores medarbejdere sidder klar
til at besvare dine spørgsmål.
Ring til os på: 70 702 740
eller mail: info@inyanga.dk
Yderligere information
Ofte stillede spørgsmål
Praktisk information
Generelle betingelser
Galleri
Rejsebreve
Video inspiration
Inyanga YouTube kanal
Tilvalgsture/udflugter
Kruger National Park
Mød os på Facebook 
Pool Inyanga Lodge
Dag 11: Hjemrejse dag
 
Efter en pragtfuld morgenmads buffet, er det nu blevet tid til at få pakket de sidste ting sammen inden hjemrejsen starter.

Vi forlader Inyanga Safari Lodge kl. 11:00 for at kører gennem Grietjie Nature Reserve og se om vi kan få øje på nogle af de vilde dyr en sidste gang, inden vi forlader Greater Kruger Park for denne gang.
 
Vi ankommer til Phalaborwa eller Hoedspruit lufthavn ca. 30 - 60 minutter senere. Herfra skal vi med fly til Johannesburg og videre derfra til Europa.Terminal
Dag 12: Ankomst Danmark
 
Vi lander tidlig om morgenen i en Europæisk lufthavn og skal herefter videre med fly til Danmark.
 
Vi ankommer som regel sidst på formiddagen / først på eftermiddagen i Danmark.Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3